Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Casa in tendinţe: Ce se poartă in 2016 - Forme, culori şi texturiparchet cu nuante pastelate


Iată că anul 2016 vine cu noi provocări in materie de amenajări interioare, mai precis, cu nuanţe pastelate, nude sau neutre, vintage-ul rămânând sub lumina reflectoarelor in combinaţii şi volume variate.

Suntem deja indragostiţi de stilul romantic „Provence” ale cărui nuanţe sunt delicate, lumioase şi romantice, insă, anul acesta, se pune accentul şi pe stilul country englezesc in nuanţe mai inchise, calde şi cu foarte mult lemn. Amenajările industriale sunt incă in topul preferinţelor designerilor iar combinaţiile rezultate intre industrial şi vintage sunt cu adevărat surprinzatoare şi de efect.

decorul vintage


Există tendinţa de a minimaliza aspecte ale design-ului vintage şi de a pune accentul mai puţin pe mobilier, decoraţiuni sau textile şi mai mult pe pereţi, tavane sau pardoseli spectaculoase.

decoratiuni textile


In materie de pardoseli, se poartă din ce in ce mai mult lemnul natural cu aspect uzat „reclaimed” sau vintage, tonurile inchise şi texturile vibrante.

In trend sunt pardoselile neuniforme atât ca dimensiuni ale lamelei cat şi ca nuanţe sau mod de imbinare. Parchetul stratificat nu se mai foloseşte doar pentru pardoseli, ci şi pentru placarea pereţilor, a tavanului sau pentru a evidenţia obiecte de mobilier (mese, baruri, rafturi, etc.)

parchet stratificat pentru placare pereti

parchet in contrast cu mobila


Pentru pereţi şi tavan se va folosi in deosebi tapetul textil cu motive de tip chateau, restilizate, in nuanţe pastelate şi/sau lambriurile şi casetele decorative.

Imbinările creative de stiluri sunt in continuare extrem de utilizate şi crează spaţii originale şi pline de personalitate.

pardoseli cu personalitate si finisaje deosebite


Pentru inspiraţie, vă aşteptăm la Showroom Etage cu o mulţime de sfaturi, idei creative şi o colecţie impresionantă de parchet din lemn şi finisaje deosebite.

Urmariţi-ne şi pe Facebook Bauland International !

Despre Noi