Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Librărie. Ceainărie. Design.

Cel mai nou trend urban al momentului sunt localurile publice, cafenele sau ceainării dichisite, cu biblioteci sau magazine şi galerii de artă, totul intr-un singur spaţiu care se evidenţiază printr-o personalitate aparte.

Cu design inspirat şi mereu surprinzator, reuşesc prin toate elementele să creeze o atmosferă caldă, intimă şi liniștită.

Este şi cazul librăriei-cafenea-galerie FIL Books care a reuşit să devină un refugiu cultural extrem de apreciat.

In această amenajare, principala provocare in materie de design a fost optimizarea spaţiului relativ mic, ceea ce a impus folosirea creativă a fiecarui colţişor.

trend urban al momentului


Unul dintre cele mai interesante elemente este instalaţia de ţevi care se imbină perfect cu spaţiul şi se transformă uneori intr-o masă sau corp de iluminat, alteori in bibliotecă, cuier, scară sau canapea. Linia instalaţiei este vie şi acaparează intreg spaţiul iar culoarea este cea proprie brand-ului integrându-se perfect in schema de culori aleasă.

acaparează intreg spaţiul


scara placata cu parchet canapea inbinata in design

vopseaua aplicată peste tavanul vechi ceainarie librarie cu design


Mobilierul este perfect compus cromatic şi funcţional. Finisajele interioare sunt de asemenea alese atent, de la vopseaua aplicată peste tavanul vechi, parchetul din lemn natural, rustic cu lamelă lungă şi pană la placarea treptelor cu acelaşi parchet.

Vezi si:
Dream Collection
Placare scări cu lemn


Despre Noi