Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Design modern intr-o mansardă de bloc vechi


design parchet masarda


Lemnul şi sticla, elemete centrale ale unei amenajări moderne intr-o mansardă de bloc vechi.

Melanj-ul de materiale, texturi şi stiluri care completează aspectul acestei locuinţe te face să pui la indoială nevoia clasică de intimitate. Ferestrele largi şi elementele industriale impreună cu alăturarea materialelor opozite oferă un intreg surprinzator in toată puterea cuvantului.

parchet si lemn vechi


Designerii au dorit să creeze un spaţiu captivant şi dinamic dar totodată să ofere proprietarului liniştea unui cămin. Pereţilor nefinisaţi din cărămidă le-au fost alăturate panouri despărţitoare din sticlă iar tavanului din beton i s-au adăugat grinzi aparente şi corpuri de iluminat ambiental.

lumina ambientala a parchetului


In dining, s-a optat pentru design-ul vegetal evidenţiat prin peretele-gradină in combinaţie cu caramida ştanţată şi pardoseala din lemn in nuanţe inchise. Mobilierul in linii moderne este completat de lumina caldă a corpurilor suspendate.

lumini suspendate

parchet in armonie cu peretele


Fiecare incăpere are o personalitate aparte evidenţiată de elemente decorative inedite aşa cum este acest leagan-colivie aşezat in dreptul ferestrei. Caloriferele vintage sunt de asemenea integrate in concept. Parchetul din lemn susţine intreaga locuinţă şi oferă stabilitate şi greutate. A fost ales un parchet cu textură accentuată atât pentru pardoseală cât şi pentru placarea pereţilor. In deplină armonie cu pardoseala din lemn, găsim câteva detalii de design scandinav integrate cu grijă in decor.

paleta de culori

despartitoare din sticla


Paleta de culori închise este completată de accente cromatice puternice iar volumele sunt temperate de către panourile despărţitoare din sticlă transparentă.

obiecte sanitare integrate in stiluri

decoratiuni si iluminat


Baia este de asemenea spectaculoasă şi integrează mai multe stiluri de amenajare, de la obiectele sanitare pană la decoraţiuni şi iluminat.

finisaje high class


Pentru soluţii de amenajări şi finisaje high class vă aşteptăm la Showroom ETAGE impreună cu SSAB , Kulttur şi Interfloor.

Showroom ETAGE, amenajari interioare. Bauland parchet din lemn stratificat si masiv. Solutii pentru amenajari interioare. Usi de interior si exterior. Solutii de flooring, tapet, scule si materiale.

Despre Noi