Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

De ce este importantă lungimea lamelelor de parchetlungime lamela parchet in functie de buget


Atunci când decidem să amenajăm o locuinţă trebuie să ţinem seama de foarte mulţi factori in ceea ce priveşte calitatea materialelor folosite, funcţionalitate, buget, estetică, etc.

Pardoseala este adesea una dintre cele mai sigure şi importante investiţii. In cazul parchetului din lemn, rezistenţa şi aspectul sunt cele mai mari atuuri. De multe ori, alegerea parchetului potrivit este o adevarată provocare mai ales pentru faptul că in prezent există extrem de multe variante disponibile.

Printre altele, în funcţie de spaţiu şi de tipul amenajării, foarte importante sunt şi dimensiunile lamelelor de parchet.

aspect vizual lamela parchet


Lungimea lamelei va avea un impact major asupra aspectului general al casei. O lamelă lungă crează un aspect vizual liniar şi curat datorită faptului că vor exista mai puţine imbinări intre plăci.

amenajari minimalite cu lamele parchet


În funcţie de mărimea spaţiului in care parchetul este montat, o lamelă lungă poate însemna eliminarea totală a îmbinărilor. Tot mai multi clienţi se orientează spre acest tip de parchet, mai ales de cand amenajările minimaliste ocupă un loc de top in trendurile actuale.

În contrast, folosirea unei lamele mici va avea ca rezultat un efect de împletitură în special atunci cand spaţiul este generos iar îmbinările sunt foarte vizibile. Un astfel de parchet se potriveşte de regula amenajărilor cu tentă clasică.

parchet de la furnizori de top


La Showroom ETAGE puteţi găsi parchet din lemn de la furnizori de top şi o paletă largă de esenţe, culori şi dimensiuni. Am ales inainte de toate să oferim clienţilor noştri calitate şi varietate. Pentru a asigura un montaj corect şi de durată, vă punem la dispozitie cei mai buni specialişti şi produse profesionale indiferent unde se află proiectul dumneavoastră. Consultanţii noştri vă pot oferi soluţii potrivite in ceea ce priveşte montajul, intreţinerea şi alegerea parchetului.

Despre Noi