Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

The Chive Office - Cum să integrezi parchetul in amenajările interioare de efect

Cum să integrezi parchetul in amenajările interioare de efect.



The Chive este un brand online care gazduieste mai mult de 12 alte nume din domeniul digital şi de lifestyle. Clădirea măsoară peste 14.000 mp iar proiectul de amenajare este unul extrem de ambiţios care insumează costuri de 4 milioane de dolari şi a durat mai bine de 18 luni până la finalizare.

podele lifestyle

In interiorul clădirii pot fi gasite săli de conferinţe, baruri, cafeterii, lounge şi nu in ultimul rând, un spaţiu funcţional pentru birouri. Fiecare dintre aceste spaţii a fost proiectat in stil propriu insă perfect integrat in ansamblul general.

parchet perfect integrat

Trendul in această amenajare este utilizarea parchetului din lemn in locuri mai puţin convenţionale alături de alte materiale (metal, sticlă, faianţă sau tapet) atât in cazul birourilor cât şi pentru placarea pereţilor sau a recepţiei. Cel mai surprinzator este, desigur, topoganul lung de două etaje executat tot din parchet şi care a devenit elementul central al biroului.

parchet in locuri neconvetionale

Imbinarea materialelor calde şi reci din amenajare, melanjul de stiluri in combinaţie cu reprezentările de artă vizuală şi influenţele steampunk oferă o imagine care redă intocmai filosofia companiei.

melajul de stiluri de parchet

Texturi, volume şi lumini delimitează, emfatizeaza şi fragmentează spaţiile.

fragmentarea a spatiului cu parchet

Accentele de culoare subliniază spaţiul şi oferă o nuanţă usor ludică. Acest ton jucauş este sustinut şi de marele topogan care surclasează tradiţionalele trepte. Pentru realizarea acestuia a fost ales parchetul din lemn fiind un material versatil, uşor de modelat şi totodată extrem de rezistent.

parchet cu accente de culoare

Dispuse strategic sunt şi interpretarile uşor ironice ale sloganurilor motivationale impreună cu lucrările de street art ale lui Banksy şi Shepard Fairey.

cadru relaxat

spatiu creativ

In acest proiect s-a dorit realizarea unei experienţe holistice care să poată fi privită atât ca un cadru relaxat de socializare cat şi un spaţiu de business pentru profesionişti şi toate acestea pentru a spori creativitatea şi relaţiile dintre angajaţi.

Design by
Jamie Chioco and Vanessa Francis

Pentru: Chioco Design and Leo Resig 2014

Despre Noi