Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

The DekoRatio - Branding and Design office Project

Contraste, stil şi texturi.In proiectul DekoRatio s-a dorit evedenţierea faptului că o companie nu trebuie să vandă doar produse şi servicii, ci şi experienţe pentru clienţii săi.

„Scopul principal a fost să creăm un birou-showroom care să ofere o experienţă creativă pentru toţi cei interesaţi de design şi publicitate”

Interiorul studioului se intinde pe 1000 de mp iar camerele sunt impărtite printr-o linie in formă de „K”(logo-ul companiei). Aceasta linie trasează graniţa dintre un birou alb, impecabil şi un spaţiu cu design industrial. Această separare exprimă caracteristica principală a firmei şi anume elaborarea strategiilor de branding şi design iar de cealaltă parte producţia propriu-zisă de media print.

birou alb si mobilier modular

Pe acest unghi, a fost construit un culoar care conectează recepţia cu restul studioului şi separa in acelaşi timp spaţiul creat pentru account manager şi echipa sa. S-au folosit materiale de calitate, mobilier modular special creat, pereţi din sticlă securizată, parchet din lemn natural de două tipuri, tapet cu aspect vechi, uşor metalic.

parchet contrastant

Forma specială in care a fost construită recepţia si linia fluida care conduce catre birouri „atrage” clienţii să intre in studio. Din nou observăm delimitarea spaţiilor prin folosirea deferitelor tipuri de parchet.

delimitarea spatiilor cu parchet

Au fost folosite elemente de design tematic aşa cum sunt trimiterile la referinţe publicistice, masa de sedinţă sub form unui paletar de culori sau posterele şi pernele cu simboluri din benzi desenate. Acestea din urmă fiind un tribut adus campaniilor excepţionale de branding ale Marvel şi DC Comics

parchet tematic

pardoseli combinate

Elemente din benzile desenate sunt prezente peste tot in studio pentru a evidentia rolul culturii POP in evoluţia artelor aplicate şi publicităţii. Pardoselile combinate din lemn trasează contraste şi oferă stabilitate incăperilor.

parchet cultura Pop

In camera de socializare, avem elemente legate de filosofia creativa a firmei, jocul de cuvinte, brainstorming şi copywritting, subliniate prin prezenţa rafturilor cu cărţi şi indemnul „learn”, jocul de cuvinte de pe uşă sau lămpile de birou aşezate astfel incât să creeze un sentiment de intimitate.

decor jocuri de cuvinte

sentimet de intimitate

Design by:
Kissmiklos, Budapest

Despre Noi