Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Cleverpark


... soluții inteligente în trend

Esențe disponibileArtar Canadian Cires American Frasin Alb Zapada Nuc American Stejar Afumat Stejar Avena Stejar Avorio Stejar Caffelate Stejar Crema Stejar Farina Stejar Grano Stejar Mandola Stejar Mocca Stejar Sasso Stejar
Parchetul stratificat Cleverpark aduce o undă de naturalețe încăperilor, prin prisma stilului country. Această pardoseală din lemn natural este o alternativă pentru alte tipuri de pardoseli care imită lemnul, aducând căldură și senzualitate în căminele dumneavoastra.

Parchetul Cleverpark este dublu stratificat, având stratul de uzură din lemn masiv de esență nobilă aplicat pe un suport din HDF. Valoarea lui este confirmată și prin posibilitea de a fi renovat prin șlefuire și lăcuire de cel puțin două sau chiar trei ori.

Astfel, Cleverpark devine un parchet stratificat valoros, ramânând stabil, în eleganță și căldura oferită de-a lungul unei întregi generații.

Dimensiunile de 1250 x 100 mm permit o configurare modernă a acestuia. Lipirea pe toată suprafața garantează un confort exclusiv al locuinței, eliminând zgomotele și vibrațiile ce pot apărea în cazul în care parchetul se montează flotant.

Datorită omogenității sale, se poate monta fără probleme, iar trecerea dintr-o încapere în alta fiind posibilă fără utilizarea pragurilor sau a șinelor. Parchetul Cleverpark corespunde cerințelor moderne de arhitectură interioară. Cu alte cuvinte, reprezintă o soluție perfectă.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului HDFStrat suport HDF
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 2,5mmGrosime a stratului de uzura: 2,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi