Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Formpark


... o noua abordare a designului de parchet

Esențe disponibileStejar Afumat 24 Stejar Afumat Stejar Avorio Stejar
Doua noi formate de parchet iau lumea prin surprindere. Instalarea parchetului, combinată cu jocul specific de lumină, creează mereu modele noi - de la calm la plin de viață, de la clasic la avangardist.

Formpark oferă o ampla si individuala marjă de design interior ."Formpark este ingenios în simplitatea lui având doua formate și nenumarate posibilitați de montare. "Ideea pentru sistemul Formpark a fost gândit de către doi designer: Stephan Hürlemann si Simon Husslein.

Acestia au avut o idee revolutionara pentru Formpark: două formate generoase de lamele, de dimensiuni care pot fi utilizate pentru a compune o multitudine de modele inovatoare. Lamelele au dimensiuni care permit placilor de parchet să fie instalate atât în parallel, cât și în unghi drept, facilitand crearea de nenumărate tipologii de podea.

Formpark se distinge prin arhitectura și impactul sau, datorită individualitații și diversitații creative de care dispune.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scară duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului PINStrat suport PIN
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 4mmGrosime a stratului de uzura: 4mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi