Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Monopark


... calitate pentru calcule dure

Esențe disponibilePlazza Collection

Artar Canadian Cires American Fag Neaburit Frasin Nuc American Salcam Aburit Stejar Afumat Stejar Avena Stejar Caffelate Stejar Farina Stejar Grano Stejar
MONOPARK este un parchet stratificat, compus dintr-un strat suport din HDF și un strat de uzură de 3 mm din lemn masiv. Calitatea acestui parchet stratificat este de necontestat, Monopark convinge prin exceptionalul raport dintre calitate și preț. Lamele sunt gata finisate, impregnate cu 6 straturi de lac ecologic DURO FORTE.

Acest parchet stratificat se lipește cu adeziv pe toată suprafața șapei și este recomandat pentru toate tipurile de șapă, inclusiv pentru încalzirea în pardoseală. Stratul suport din HDF este special conceput pentru acest tip de parchet dublu stratificat, foarte stabil și pentru sarcini mari; optim pentru toate tipurile de amenajări.

Stratul de uzură al parchetului stratificat este de 3 mm, din lemn nobil care se poate recondiționa de mai multe ori, oferind parchetului o durată de viață foarte lunga. La cerere se poate impregna cu lac rezistent la foc.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului HDFStrat suport HDF
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 3 mmGrosime a stratului de uzura: 3,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi