Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Unopark


... unic, plin de personalitate

Esențe disponibileArtar Canadian Cires American Doussie Jatoba Nuc American Salcam Aburit Stejar Afumat Farina Stejar Afumat Stejar Argento Stejar Deserto Stejar Farina Stejar Gold Stejar Sasso Stejar Tabacco Stejar putin Afumat Stejar Sucupira Wenge
Parchetul stratificat Bauwerk Unopark este un parchet dublu stratificat al cărui strat de uzură este compus dintr-un singur strip. Datorită stratului de uzură cu o grosime de 4 mm alcătuit dintr-un singur strip de lemn masiv aspectul acestui parchet este modern și generos pe toată suprafața.

Unopark este disponibil în mai multe variate de lemn precum: Arțar, Cireș, Fag, Frasin, Stejar, Nuc, etc; pentru că există esențe diferite de lemn, acest parchet se poate combina și cu alte produse (de exemplu Megapark, Trendpark).

Stratul de uzură este impregnat din fabrică cu 6 straturi de lac ecologic Acrylatlack (Duro Forte) sau cu ulei natural (Easy Clean).

Canturile lamelei sunt prevăzute pe cele patru laturi cu nut și feder ceea ce permite o îmbinare precisă a lamelelor. Parchetul stratificat Unopark poate fi furnizat și în lamele lungi de 670mm, și cu stratul de uzură de 6 mm.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet dublustratificatParchet dublustratificat
strat de suport al parchetului PINStrat suport PIN
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 4mmGrosime a stratului de uzura: 4mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi