Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Massivpark


... stil rustic veritabil

Esențe disponibileStejar Masiv Black Limed Stejar Masiv Farina Stejar Masiv
Orice încăpere poate beneficia de longevitatea unei pardosele din lemn masiv și de atributele sale fascinante: căldură, vitalitate și ambianță de calitate ce nu se demodează. Realizată în întregime din lemn masiv de stejar, pardoseala din colecția Massivpark este ideală pentru crearea unei atmosfere inspirată de stilul country, plină de naturalețe.

Plăcile acestui parchet sunt bizotate pe toate cele patru muchii și sunt tratate prin tehnici tradiționale, astfel încât suprafața este perfect protejată iar caracterul dinamic al lemnului este menținut. De asemenea, Massivpark este compatibil cu sistemele de încălzire prin pardoseală și este realizat cu o grosime de 20 mm ce permite recondiționări (șlefuiri) repetate, asigurând o durabilitate pentru mai multe generații.

Massivpark este disponibil în trei variante de nuanțe: stejar clasic – cu o culoare și textură natural-rustică, stejar Farina – tratat cu un pigment alb, pentru un efect vizual subtil, și stejar Black Limed – stejar patinat, cu o suprafață ce oglindește farmecul lemnului învechit. Variațiile de culoare și structură ce apar de la placă la placă vin să accentueze frumusețea naturală a parchetului Massivpark.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

Despre Noi