Nerva Traian, Nr.5, Bl.M65, București
+40 213 275 252
         

Casapark


... parchetul triplustratificat cu caracter în stil rustic

Esențe disponibileStejar Afumat Farina Stejar Afumat Stejar Crema Stejar Duna Stejar Farina Stejar Sasso Stejar White Limed Stejar
Parchetul din stejar în nuanțe frumoase, este disponibil în variante pline de viață și liniștite, având trei lățimi diferite. Casapark oferă varietate în opțiunile de design, având un preț extrem de atractiv.

Gama Casapark în stil rustic, cu bizot pe laturile lungi, are o lungime impresionanta de 2,200mm si dispune de trei lățimi diferite (139, 181 și 221 mm), cu un strat nobil de 3.5mm. Prin combinarea acestor trei lățimi diferite, panourile pot fi gândite în nenumărate moduri de montare. Paleta de culori include nuanțe noi, care sunt extrem de populare.

Cere oferta personalizata ! Cere detalii !

Detalii tehnice
Scara duritate lemn

parchet triplustratificatParchet triplustratificat
strat de suport al parchetului PINStrat suport PIN
parchet cu montaj prin lipireMontaj prin lipire
parchet pentru incalzire in pardosealaParchet pentru incalzire in pardoseala
pachet cu imbinare nut si federImbinare cu Nut si Feder
grosimea stratului de uzura al parchetului - 3,5mmGrosime a stratului de uzura: 3,5mm
certificare FSCCertificare FSC
certificare iso sgsCertificare ISO SGS
parchet din lemn de origine controlataParchet din lemn de origine controlata
minergie logoÎn Elveția, Minergie ® s-a impus ca standard pentru constructii si materiale de constructii, avand ca efect reducerea in timp de energie si poluare.
real wood logoReal Wood ne asigură că podeaua este din lemn natural și nu este o podea laminată cu decor imitație de lemn
sentinel house institut logoBauwerk Parchet este singurul partener de fabricație parchet a conceptului Sentinel-Haus ® și garantează ca produsele nu sunt toxice asigurand, astfel, un climat si un aer curat în camerele voastre.

Despre Noi